امتحانات
اطلاع رسانی امتحانات نیمسال دوم 3982 _red_triangle_down:پرسشهای متداول دستورالعمل اجرائی ارزشیابی های پایان نیمسال دوم 99-98

1- آیا #عدم_حضور دانشجو در جلسه #ارزشیابی پایان‌ترم در بازه زمانی برنامه امتحانات كه با هماهنگي با استاد در مورد نحوه آن، اقدام شده است، منجر به ثبت #غيبت خواهد شد؟
:small_red_triangle_down:بله، فقط در صورتیکه مدرس قبل از تاریخ اعلام شده، نسبت به ارزیابی اقدام کرده باشد، نیازی به حضور نیست.

2- آیا تمامی امتحانات در این نیمسال به صورت ارزشیابی غیرمتمرکز و غیرحضوری توسط اساتید صورت می گیرد؟
:small_red_triangle_down:بله. با هر روشي كه استاد، مركز يا استان تعريف مي نمايد.

3- آخرین مهلت اعلام شیوه ارزیابی توسط اساتید به مرکز/واحد، چه زمانی است؟
:small_red_triangle_down:حداکثر تا تاریخ 99/3/1

:small_blue_diamond:4- تکلیف دانشجویانی که امکان استفاده از ابزارهای ارتباطی مورد نیاز جهت ارزیابی را ندارند، چیست؟
:small_red_triangle_down:این دسته از دانشجویان می بایست، حداکثر تا تاریخ 99/3/11 موضوع را به مرکز/ واحد محل تحصیل خود اعلام کنند.

5- آیا سوابق و مستندات ارزشیابی نمرات، بایستي نزد اساتید باقی بماند؟
:small_red_triangle_down:بله، لازم است تمامی مستندات نزد مدرسین محفوظ بماند تا در صورت نیاز به اعتراض دانشجو رسيدگي شده و به مرکز/واحد ارائه گردد.
مستندات می تواند شامل فایل تحقیق، پروژه یا ازمون باشد.

6- اطلاع رسانی به دانشجویان و اساتید در خصوص ارزشیابی و شیوه های آن، توسط مراکز/واحدها انجام می پذیرد؟
:small_red_triangle_down:بله، تمامی مراکز/ واحدها موظفند با استفاده از تمامی شیوه های در دسترس اطلاع رسانی، اساتید و دانشجویان را مطلع سازند.

7- در صورت عدم تسویه شهریه، آیا امکان حضور در ارزشیابی و ثبت نمره برای دانشجو وجود دارد؟
:small_red_triangle_down:خیر. دانشجو موظف به تسویه حساب کامل شهریه خویش می
باشد.

8- وظايف راهبری و نظارت بر نحوه ارزشیابی ها بر عهده کدام مرجع است؟
:small_red_triangle_down:ستاد امتحانات در هر استان و مرکز/ واحد.

9- مهلت زمان تعریف مدرس برای دروس با عنوان اساتید گروه آموزشی و دروس خودخوان توسط هر مرکز / واحد تا چه زمانی است؟ 99/3/1

:small_blue_diamond:جهت آگاهی از شیوه ارزشیابی پایان ترم به پرتال و فضای مجازی مراکز/واحدها مراجعه نمایید.

10- آخرین مهلت ثبت نمره ارزشیابی حداکثر تا چه زمانی است؟
99/4/21

11- در مورد "تغيير محل آزمون" تغييري در سیستم‌گلستان بزودی اعمال خواهد شد؟
بله در ساختار "تغيير محل آزمون" تغييري ايجاد شده و دانشجویان تا ۱۲ خرداد فرصت دارند محل آزمون انتخابی خود را حذف نمایند.

12- آيا اساتيد ميتوانند با هر نوع تستي يا تشريحي آزمون را برگزار كنند؟
:small_red_triangle_down:توصيه ميشود اساتيد، آزمون ها را به همان نوعي كه در زمان انتخاب واحد به دانشجو ابلاغ شده برگزار كنند. اما تعیین نحوه برگزاری اعم از تستی یا شتریحی و ... به اساتید واگذار شده است.

13- آزمون درس #حفظ_جز سی_قران_کریم به چه صورت می باشد؟
همانند ساير دروس، توسط مراکز برگزار می گردد. ازاین رو باید برای این درس نیز استاد تعریف گردد. این درس فاقد نمره میانترم می‌باشد.

14- ارزشیابی #دروس_خودخوان به چه صورت است؟
با توجه به بند ۱۰ بخشنامه ارسالی، برای دروس خودخوان در سیستم گلستان استاد تعریف می‌شود که ارزشیابی پایان ترم این دروس توسط ایشان انجام می‌شود.
:small_red_triangle: دروس خودخوان همچون سالهای گذشته #فاقد نمره میان ترم می‌باشند.

15- آزمون #دروس_ریزشی نیز مطابق دروس ترم و به همان صورت اعلام شده توسط اساتید در همین ترم برگزار میگردد؟
مطابق بند ۱۲ بخشنامه ارسالی برای دروس فوق نیز ، ثبت نمره توسط استاد و ارزیابی دانشجویان الزامی است.

16- آزمون #دروس_الکترونیکی (دروسی که ابتدای ترم به صورت الکترونیکی ارائه شده‌اند) با توجه به تعریف شدن استاد در سامانه، توسط استاد مربوطه اخذ می گردد؟
مرکز آموزش های آزاد الکترونیکی با عنایت به مهیا بودن سامانه آزمون lms مانند سایر مراکز نسبت به نوع ارزشیابی اساتید و اطلاع رسانی به دانشجویان اقدام می‌نماید.
نحوه مشاهده نمرات میان‌ترم

دانشجویان گرامی جهت مشاهده نمرات میان‌ترم به سیستم گلستان به آدرس reg.pnu.ac.ir مراجعه نموده و از مسیر زیر نمرات خود را مشاهده نمایید.

آموزش :point_left: "مشاهده نتایج آزمون" :point_left:انتخاب آزمون مورد نظر

:small_orange_diamond:در نظر داشته باشید این مورد پس از تسویه شهریه امکان‌پذیر است.
در صورتی‌که دانشجویی شهریه خود را تسویه نکرده باشد، کلیه گزینه‌ها در سیستم گلستان غیر فعال می‌باشد.

:o:آخرین مهلت ثبت نمرات میان‌ترم توسط اساتید تا دهم تیرماه است.
***************************************************************************************************************************************
دانشجویان عزیز

با توجه به اینکه در حال حاضر در سیستم گلستان امکان ثبت نمرات پایانی برای اساتید فراهم نشده؛ پس از بازگشایی سیستم نمرات ثبت خواهد شد.

ضمنا با توجه به اطلاع رسانی و بیان روابط عمومی محترم دانشگاه، تا دانشجویان شهریه خود را به صورت کامل پرداخت نکنند امکان ثبت نمره توسط اساتید برای انان فعال نخواهد بود.

پس هر چه سریعتر نسبت به تسویه بدهی ترم خود اقدام نمایید.
قابل توجه دانشجویان گرامی

:large_blue_circle:عدم شرکت و یا فعالیت دانشجو در طول ترم در کلاس‌ها و فضاهای مجازی درسی ایجاد شده توسط اساتید، به منزله محرومیت از ارزشیابی(آزمون) پایان ترم #نیست. در این صورت استاد به صلاحدید خود تنها می‌تواند نمره میانترم برای دانشجو لحاظ نکند و نمره پایان ترم دانشجو ضرب در ۱۰ و سپس تقیسم بر ۶ شده و حاصل بعنوان نمره میانترم در سیستم وارد می‌شود.
:small_orange_diamond:با اساتید خود در ارتباط باشید.
قابل توجه دانشجویان گرامی مرکز تهران شمال
راه های ارتباطی با کارشناسان آموزش
واحد آموزش:
:email: پست الکترونیکی واحد آموزش:
teh.pnu.shomal@gmail.com
:telephone_receiver: مدیر آموزش (خانم عسگری) : 02184234370
:telephone_receiver: کارشناسی ارشد صنایع ، شیمی ، کامپیوتر و فناوری اطلاعات (خانم توکلی ) : 02184234343
:telephone_receiver: کارشناسی ارشد عمران ، برق ، مکانیک (خانم عابدی) : 02184234342
:telephone_receiver: کارشناسی عمران ، برق ، مکانیک ، مواد و متالورژی ، پلیمر (خانم نصرآبادی) : 02184234374
:telephone_receiver: کارشناسی مهندسی پزشکی ، شیمی ، راه آهن ، مدیریت اجرایی ( خانم احدی ) : 02184234372
:telephone_receiver: کارشناسی کامپیوتر ، صنایع ، مدیریت پروژه ، فناوری اطلاعات (خانم شیردل ) : 02184234371
قابل توجه دانشجویان گرامی مرکز تهران شمال راههای ارتباطی با کارشناسان برنامه ریزی :